Aangenaam: Sootchi!
Een nieuwe naam voor een “jong” en ambitieus adviesbureau … met een schat aan ervaring in diverse sectoren, locaal en internationaal, in advisering en (interim-)management.

Wij zijn gespecialiseerd in die onderwerpen op het terrein van “organisatie” en “mensen” die hoog op de bestuursagenda staan. Vaak omdat ze van strategisch belang zijn voor de toekomst van de organisatie, soms omdat ze urgent èn complex zijn. Daarmee verbinden we Strategie en Transformatie met de dagelijkse praktijk van HR, Organisatie-ontwikkeling en Communicatie. Voorbeelden?

  • Identiteit en Positionering (Door welke interventies worden we wie we willen zijn?);
  • Reorganisatie en fusie (Hoe creëren we een samen-werkende organisatie?) ;
  • Innovatie van HR-beleid (Hoe ondersteunen we de duurzame prestatie van de organisatie?)

Wij beleven plezier aan het succes van onze opdrachtgevers èn aan het verbinden van ervaren en ondernemende professionals tot één club.

Voor opdrachtgevers betekent dit dat wij onze ervaring en passie inbrengen. Zonder poespas, zonder grote aantallen junioren, zonder overhead. Uitstekende professionals met ervaring bij de grote bureaus en in het veld. Vanuit ons geloof in de kracht van mensen geloven we ook in de kracht van uw mensen – en bieden alleen waar nodig gepaste aanvulling. Door de combinatie van advies-ervaring en ondernemerschap houden we elkaar scherp, en kunnen we onze opdrachtgevers een uiterst kostenefficiënt aanbod doen.